روش حباب گیری رزین

2020/07/27 0 By پارس بانو

برخی اوقات ما برای تزئین کار حباب گیری رزین را انجام نمیدهیم و از تم حباب استفاده میکنیم اما در کارهای دیگر باید تم زمینه یک دست شود و حباب نداشته باشد، با روش حباب گیری رزین امروز خدمت شما همراهان سایت پارس بانو هستیم  اما قبل از آن حتما مطلب تکنیک کار با رزین اپوکسی را بخوانید تا متوجه روش صحیح ترکیب رزین و هاردنر شوید چراکه روش صحیح ترکیب کردن باعث میشود حباب کمتری ایجاد شود .

حباب گیری رزین اپوکسی 

ابتدا برای اینکه متوجه بشویم رزین ما چه کیفیتی دارد و چقدر حباب میسازد مقدار کمی از مخلوط تهیه کنید و آن را تست کنید .

برای اینکه در رزین حباب ها از بین برود باید با توجه به نوع آن بین ۵ تا ۱۰ دقیقه و یا حتی بیشتر استراحت داد تا کم کم حباب ها از رزین خارج شود .

قبلا اشاره کرده بودیم که اگر با سشوار به رزین گرما بدهیم  یا اگر ظرفی که رزین و هاردنر را ترکیب میکنیم  در آب گرم  قرار دهیم میتوانیم گرما دهی را انجام دهیم و در ایجاد حباب های زیاد جلوگیری کنیم .

نکته :

  • گرمای بیش از حد میتواند زمان خشک شدن کار را کم کند
  • در روش گرمادهی با سشوار با گرمای متوسط و ملایم این کار را انجام دهید
  • حتما دقت داشته باشید که برای قرار دادن ظرف در آب گرم برای جلوگیری کردن از معلق شدن آن از وسیله ای سنگین کمک بگیرید.
  • در آخر کار فورا تمامی وسایل را بجز ظروف یک بار مصرف و دستکش کار را با تینر بشورید تا بعدا هم بتوانید از آن ها استفاده کنید.

 چرا رزین مات میشود ؟

برخی اوقات زمانی که روی سطح رزین باد یا هوا برخورد میکند و یا زمانی که دما کاهش پیدا میکند این مشکل شکل میگیرد .

پیشنهاد ما این است که کار خود را در محلی قرار دهید که دمای مناسبی داشته باشد و حتما مکانی باشد که در فضای باز نباشد .

حل مشکل مات شدن رزین

اگر این مشکل پیش آمد میتوانید:

  • با قرار دادن کار در نزدیکی یک جای گرم مانند شوفاژ یا بخاری این کار را انجام دهید
  • با فندک اتمی از روی آن ولی از دور این کار را انجام دهید
  • اگر مات شدن زیاد نبود با سمباده میتوانید رزین را به حالت شفاف تغییر دهید
  • برای زیورالات چوب و رزین از قالب سیلیکونی استفاده کنید
  • برای زیورالات رزینی از قالب برنجی یا فلزی استفاده کنید
  • حتما دقت کنید که قبل از  استفاده از سمباده سطح کار را خیس کنید و آب بزنید و از سمباده های نرم مانند ۸۰۰ و ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰  استفاده کنید
  • زمانی که شما کارهای کوچکی مانند زیورالات میسازید از این ها میشود استفاده کرد که میتوان با قلمو یا روش غرقابی استفاده کرد.

برای کار های بزرگ مثل میز های رزینی از پلی ارتان ها استفاده میشود که بیشر زمان ها بعد از استفاده از این ماده رد قلمو روی کار میماند که میتوان با پولیش کردن کار رد را گم کرد.

 برخی اوقات مشاهده میکنید که بعد از خشک شدن کار و خارج شدن از قالب ، رزین کدر میشود در این جور موارد احتمالا مشکل از کیفیت و نوع قالب است

برخی کار ها خاصیت براقیت و ضدخشی و ضد آبی  راندارند مانند میزهای چوب و رزین یا زیور آلات که قسمت هایی از چوب رزین نخورده است برای این که مشکل حل شود میتوانید از روغن های پوششی و گیاهی استفاده کنید مانند روغن مونوکوت یا روغن ازمو  و ….

چرا رزین چین میخورد ؟

علیت چین خوردن سطح رزین چیست ؟ زمانی که شما حرارت زیاد و یا زمان زیادی رزین را حرارت دهی میکنید این اتفاق شکل میگیرد . پس دقت کنید که به اندازه رزین را حرارت بدهید.

زمانی که از رنگ ترنسپرنت استفاده شده است و رزین شفاف است .

برخی یک لایه رزین دیگر روی سطح چین خورده میریزند شاید که سطح آن معلوم نشود اما این کار شدنی نیست و باز هم سطح چین خورده مشخص میباشد.

موفق باشید 😉🌹